Kozijnen plaatsen

Kozijnen laten plaatsen

Naast het realiseren van nieuwbouw, aanbouw of verbouw is SVDV Bouwprojecten ook zeer ervaren in het plaatsen en vervangen van kozijnen.
Bij al onze bouwprojecten zijn wij zelf in staat om de kozijnen op maat in te meten en te plaatsen (monteren).

Met de modernste technieken als bijvoorbeeld Triple Glas leveren wij de kozijnen geheel naar jouw wens en materiaalkeuze. Wij adviseren je graag over houten, kunststof of aluminium kozijnen voor de beste isolatie en energie-efficiƫntie van jouw woning.

Een van de populaire keuzes bij het vervangen van kozijnen is de overstap van houten naar kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben zich bewezen als duurzaam, onderhoudsarm en isolerend, wat resulteert in lagere energiekosten op de lange termijn. Bovendien dragen kunststof kozijnen bij aan een modernere uitstraling van de woning en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen om aan individuele voorkeuren te voldoen. SVDV bouwprojecten is gespecialiseerd in het monteren van kunststof kozijnen.

Een ander aspect om te overwegen bij het vervangen van kozijnen is de keuze voor triple glas. Triple glas biedt een superieure isolatie in vergelijking met traditioneel dubbel glas, waardoor de energie-efficiƫntie van de woning verder wordt verbeterd. Dit draagt niet alleen bij aan een comfortabelere leefomgeving, maar vermindert ook de afhankelijkheid van het verwarmingssysteem, wat resulteert in lagere energiekosten.
SVDV Bouwprojecten helpt je ook met aluminium kozijnen.

Kozijnen vervangen in Hegelsom Limburg

Onlangs plaatsen wij deze mooie zwart aluminium kozijnen bij een totaalrenovatie in Hegelsom. Er is gekozen voor het MB-104 profiel met tripple glas. De woning is klaar voor de toekomst.

Kozijnen vervangen in Horst Limburg

In Horst aan de Maas hebben wij de oude kozijnen vervangen voor moderne nieuwe kozijnen van het Aluplast blokprofiel en nieuwe hardstenen dorpels geplaatst. De nieuwe kozijnen geven een moderne uitstraling en hebben een hoge isolatiewaarde.

Kozijnen vervangen in Horst aan de Maas
Scroll naar boven