Over ons

SVDV Bouwprojecten is een veelzijdig bouwbedrijf in de omgeving Horst – Venray. Graag steken wij de handen uit de mouwen voor het realiseren van nieuwbouw, aanbouw, of verbouwing.

Nieuwbouw realisatie Noord-Limburg Venray Horst Nieuw-Bergen Venlo Arcen

Nieuwbouw

Het laten bouwen van je droomwoning. Er kan veel bij komen kijken. Hoe fijn is het dan als je het bouwwerk uit kunt besteden aan een betrouwbaar bouwbedrijf uit eigen regio. Heb je nieuwbouwplannen en zoek je naar hulp bij het realiseren van jouw droomwoning van fundering tot dakkapel? Bij SVSV Bouwprojecten B.V. graag met je mee en ontzorgen je bij al jouw praktische bouwuitdagingen. Neem contact op voor een informatief gesprek of offerte.

Aanbouw plaatsen uitbouw woning door bouwbedrijf Noord-Limburg

Aanbouw

Gebrek aan woonoppervlak? Haal net dat beetje meer uit je huidige woning door middel van aanbouw of uitbouw. Een aanbouw vergroot je woonruimte en verhoogt de waarde van je huis. SVDV Bouwprojecten helpt je graag bij de realisatie van de aanbouw van jouw dromen. Neem contact op voor meer informatie over het realiseren van een aanbouw of uitbouw.

Verbouwen en renovatie van woning door bouwbedrijf Venray Horst Noord-Limburg

Verbouw

Is jouw kamer, keuken of badkamer toe aan een upgrade? Een grondige renovatie van je woning kan een uitdaging zijn. Zeker als je er tijdens de verbouwing moet leven. Wij kunnen helpen om het maximale uit je huidige woonoppervlak te halen. Denk bijvoorbeeld aan het openbreken van een dragende muur en deze opvangen met een stalen balk. SVDV Bouwprojecten helpt je graag bij de renovatie van bestaande ruimtes in huis. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden van een verbouwing of een offerte op maat.

Over SVDV Bouwprojecten B.V.

Siem van de Ven van Bouwbedrijf SVDV Bouwprojecten BV
Martien v. Vegchel
Martien v. Vegchel
2024-02-20
Wij hebben onze keuken uit laten bouwen en de hele onderverdieping laten renoveren door Siem. Ondanks dat onze verbouwing een klus voor ertussen door was is de afgesproken einddatum toch gehaald. Siem heeft met zijn mannen goed werk geleverd. Het was altijd gezellig en we wonen met volle tevredenheid in ons "nieuwe" huis. Het contact met alle werklui was heel gemoedelijk en als we vragen of problemen hadden konden we altijd bij Siem terecht, zelfs in de avonduren of het weekend. Siem zorgde ervoor dat het probleem werd opgelost. Martien en Karin uit het Veulen
Jos Geubbels
Jos Geubbels
2024-02-10
Siem en zijn vriendelijke club van ervaren vaklui hebben ons reuze geholpen met de verbouwing van onze 100 jaar oude boerderij. Siem heeft ruim de tijd genomen om te inventariseren wat wij wilden en daar goed in geadviseerd. Siem heeft de complete basis van de boerderij aangepakt. Alle muren zijn geïsoleerd en de vloeren zijn verwijderd en voorzien van Frinsu isolatiemortel en vloerverwarming. Er is een compleet nieuwe badkamer in de oude stal geplaatst en het hele huis is betegeld en gestukt. Aan de achterzijde zijn nieuwe kozijnen gekomen en is de aanbouw open gebroken naar boven, geïsoleerd en afgetimmerd. Siem gaat heel redelijk om met door ons aangedragen meerwerk, rekent daar normale prijzen voor. Al met al heeft Siem ons heel prettig door een voor ons zeer spannend project geloodst, zijn aanstekelijke enthousiasme heeft daar zeker aan bijgedragen!
Iris van Peer
Iris van Peer
2024-02-06
Siem heeft ons volledig ontzorgd tijdens de verbouwing van slopen tot stucen. De achterkant van het huis is opengebroken, het plafond is opgehoogd en er is een klein stuk aangebouwd. Tevens is de vloer er helemaal uit geweest en is deze geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Siem. Hij houdt zich aan afspraken en is bereid snel te schakelen!
Denise Koppes
Denise Koppes
2024-02-06
Hele fijne ervaring met Siem. Zeer meedenkend en luistert naar de wensen. Wij raden SVDV Bouwprojecten aan voor iedereen die op zoek is naar maatwerk.
Sebastiaan van Eeuwijk
Sebastiaan van Eeuwijk
2022-11-17
Top service, erg goed geholpen door siem en zijn collega!

Voltooide bouwprojecten

Bij SVDV maken we mooie dingen!
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij zoal bouwen?
Bekijk hier diverse projecten waar wij trots op zijn.

Erkend leerbedrijf

Ben jij een enthousiaste aanpakker en volg je een bouwopleiding? Wij zijn een erkend leerbedrijf voor jongeren die hun eerste meters in de bouw willen maken. Wil jij stage lopen bij een bouwbedrijf dat actief is in de regio’s venray, horst en boxmeer neem dan contact op.


Vragen? Bel of mail ons:


🟢 Ma-Vr 08:30 – 17:00


📞 06 213 785 86


info@svdvbouwprojecten.nl

Scroll naar boven